Krönikor

2002-04-23

Sommarliv

Av: Madde

Äntligen! Solen skiner, sommarkläderna plockas fram och utomhusmöblerna tvättas av. Våren är här! Enligt mig så är sommaren den absolut bästa perioden på hela året. Man blir på något sätt mycket gladare och piggare. Blommorna blommar och gräset doftar underbart.

Men vad är då ett måste för mig så här på våren? Jo. Martin så klart! Naturligtvis så lyssnar jag på Martin typ dygnet runt, men på något vis så förknippar jag just hans musik med våren och sommaren.

Det började för ca. tre år sedan. Det var sommarlov och jag och mina kompisar satt på en grön gräsmatta. Från min bästis öppna fönster hördes höga toner av Martins CD "En helt vanlig Svensson" som cirkulerade i spelaren. Ja, hela kvarteret hörde förmodligen. Det var en varm sommardag. Vi satt och spelade kort och sjöng stolt med i låtarna. Speciell allsång blev det så klart när "Yeah, yeah, wow, wow" satte igång. Morgondagen efter var man alldeles hes av all sång. Ända sedan den dagen så förknippar jag Martins härliga låtar med våren och sommaren. Och jag kan ju lova att just denna sommaren kommer jag och mina kompisar sitta där på gräsmattan och lyssna på Martins sprillans nya CD "Martin och Sibirien".

Så ta på dig solglasögonen, sätt på låten "Sommarliv" och sjung med. "Mitt sommarliv kom idag, jag har fått allt som jag vill ha..."


« Tillbaka
Ursprungssida: www.martinsvensson.net