Krönikor

2001-10-11

Spänd förväntan...

Av: Cizzi

Ja ni kära Martinis och Martinos. ;o) Nu skulle jag egentligen ägnat två timmar åt ett arbete om graviditeten, men som den slarvmaja jag är så hittar jag inte boken…trodde den låg i mitt skåp här i plugget, but no…det gjorde den inte…har den fått fötter och lämnat mig? Man börjar ju undra. Jag hittar den verkligen ingenstans! *irriterande*
Då kan man lika gärna wrajta en ny krönika...det har ju gått en månad sedan sisst...hu så fort tiden går! =/ Det är ju snart jul och allt...*tänker på "Nu firar hela Sverige jul"* Hur uppfattade ni den låten? Personligen är jag innerligt less på allt som har med den kommersiella julen att göra så jag uppfattade texten till ovanstående låt som ren och skär ironi...som om Martin inte menade ett ord av det han sjöng…men nu i efterhand har jag insett att han faktiskt är en riktig julbeundrare...*ler*...hans fru berättade i ett mail om deras julgran...den såg visst ut som värsta Disneygranen…det var knappt att deras vänner trodde den var riktig! Den granen skulle jag vilja sett...=)
Som ni nog vet så sitter pojken i studion mestadels av tiden just nu…hur tror ni att nästa platta kommer låta? Tror ni att han fegar och återvänder till soundet på "Pojkdrömmar"...det där oskyldiga som inte gick att klaga på och som alla gillade eller tror ni att han har flippat ut ännu mer än på "Lyxproblem och moderna störningar"? Personligen tror jag att han fortsätter skriva precis vad han vill och kanske eventuellt samarbetar med lite andra låtmakare...en duett med Martin och Lars Winnerbäck hade inte suttit heeeelt fel! Båda är lika bra låtskrivare juh...=) Men Winnerbäck är i och för sig lite mer vispoet än Martin…Martin är juh nån mysko mix av pop och rock, kanske techno också...trots detta hade deras enskilda kompetenser säkert bidragit till störtsköna låtar...eller, vad tror ni mina vänner?
Jag vill till sisst påminna er om att ni kan maila mig om det är något ni vill att jag ska skriva om eller om ni har några egna krönikor som ni vill ha in på sidan! Mailadressen ni ska skriva till hittar ni längre ner på sidan...ni kan givetvis även maila era åsikter till mig, om ni inte håller med om nått jag skrivit eller om ni helt enkelt bara gillar mina krönikor! ;o) Låt mig få ta del av era åsikter!

Tills vi ses igen:
Keep on lovin´!


« Tillbaka
Ursprungssida: www.martinsvensson.net