Krönikor

2002-11-18

Denna livsstil, jag är förlorad...

Av: Cizzi

Vet ni vad, jag har sagt det förr och jag säger det igen...jag blir så fruktansvärt förbannad när jag tänker på alla dom som bortfärdar Martin som en patetisk, meningslös och talanglös fjant...detta UTAN att först ha gett honom en ärlig chans. Jag blir även otroligt besviken på de människor som inte ens försöker förstå mig, på dom som inte förstår hur man faktiskt kan tycka om "en sån som Martin" som de så föraktfullt säger...de bara häver ur sig sina klantiga tankar och tycken utan att ta någon som helst hänsyn...vi Martinfans är faktiskt också människor! Vi Martinfans har också känslor, oavsett vad ni andra tror. Att man tycker om Martins musik betyder inte automatiskt att man är en mindre värdefull människa eller en mindre vetande individ. Efter lite mer än fem år som Martinbeundrare har jag dock insett att de flesta, otäckt nog, har fastnat helt i sina fördomar. De har fått en bild av honom som inte stämmer, men som de vägrar rätta till. Vad kan detta bero på? Jag skulle säga feghet...man måste, tyvärr, vara modig om man ska säga att man förstår honom. Man måste ha skinn på näsan och kunna stå emot diverse påfrestande kommentarer. Livet som Martinbeundrare är långt ifrån lätt...det är en hård värld vi lever i och ibland blir jag faktiskt ordentligt besviken...jag blir besviken på folks brist på förståelse och på den totala avsaknaden av medmänsklighet som man allt för ofta träffar på. Nu säger jag inte att det är extra synd om oss Martinfans, jag vill bara att omvärlden ska bli lite mer förstående. Ta lite mer hänsyn. Ni vet.

Rubriken på månadens krönika kommer by the way ur "Ventilation" som finns med på maxi-versionen av "Teater känns det som". Bara så ni vet.

Har så mycket till som jag hade kunnat skriva om nu, men jag vill inte...vissa minnen tappar sin glans om man talar om dom för mycket. Ni vet säkert själva hur det är ibland.

Keep on lovin´!


« Tillbaka
Ursprungssida: www.martinsvensson.net